Laktóz- és cukormentes narancs puding?

Hozzávalók:
? 1 narancsból nyert narancshéj,
? 1 dl narancslé,
? 1 teáskanál méz,
? 1 kávéskanál fahéj,
? 2 db tojássárgája,
? 2 evőkanál étkezési keményítő,
? 5 dl laktózmentes tej,

Elkészítés:
A narancs héját belereszeljük egy kis lábasba, majd hozzáfacsarjuk a levét is, ügyelve arra, hogy a magok ne kerüljenek bele. A mézzel és a fahéjjal ízesítjük, majd hozzákeverjük a tojássárgáját is és a keményítővel selymesre dolgozzuk. A laktózmentes tejjel (folyamatos keverés mellett) sűrű pudinggá főzzük.
Vízzel kiöblített tálkákba öntjük és narancshéj reszelékkel megszórva tálaljuk. ?

További tippek és receptek