Cukor- és laktózmentes bounty ?

Hozzávalók:
▫️ 250 g kókuszreszelék,
▫️ 200 g kókusztej,
▫️ 1 teáskanál vaníliaaroma,
▫️ 3 ek xilit,
▫️ 250 g étcsokoládé.

Elkészítés:
A kókuszreszeléket, a xilitet, a kókusztejet és a vaníliaaromát egy tálban összekeverjük, majd bounty méretű és formájú rudakat formázunk belőle. Fél órát pihentetjük a hűtőben, hogy kellően megkeményedjenek.
A csokoládét felolvasztjuk és a kis kókuszos rudakat megmártjuk, megforgatjuk a csokoládéban, majd miután lecsöpögtettük róla a felesleges csokit, rácsra téve visszarakjuk a hűtőbe. További 1-2 órát pihentetjük, hogy a csoki keményre dermedjen. ?

További tippek és receptek