Glutén- és cukormentes brownie ?

Hozzávalók:
? 50 g zabpehely,
? 100 g erythritol,
? 1 db tojás,
? 4 ek cukrozatlan kakaópor,
? 1 teáskanál sütőpor,
? 60 ml sovány tej,
? 200 g joghurt,
? 1 csipet só,
? 1 kávéskanál fahéj,
? 1 kávéskanál szerecsendió.

Elkészítés:
Egy turmixgépbe öntsük bele az összes hozzávalót, és magas fokozaton turmixoljuk kb. 1 percig, de leginkább addig, amíg teljesen sima állagú lesz, azaz a zabpehelydarabok eltűnnek.
Egy kisebb (18×28 cm) tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük rá óvatosan a meglehetősen folyékony masszát. A 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig süssük.
Várjuk meg, amíg a sütemény kihűl, majd vágjuk szeletekre. ?

További tippek és receptek