Szárzeller gazpacho

2022. 01. 13.

Hozzávalók:

💚 8-9 szárzeller megtisztítva, felszeletelve,

💚 1 nagy piros alma felszeletelve,

💚 250 ml hideg víz,

💚 1 ek. citromlé,

💚 1 tk. só,

💚 1 kisebb bagett belseje,

💚 3 ek. hámozott, darált mandula,

💚 2 ek. olívaolaj.

Elkészítés: 

Az iménti sorrendben pürésítsük a hozzávalókat, majd belekeverjük az olajat vékony sugárban csorgatva, és összedolgozzuk a masszát. Az épen maradt zellerszárral díszítve tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk! 🙂

További bejegyzéseink

Kókusz fagylalt cukor- és gluténmentesen

Hozzávalók:🤍 2 dl kókusztej,🤍 2.5 dl görög joghurt (natúr),🤍 1…

Gluténmentes lasagne

Hozzávalók:Ragu👇🏻🤍 2 ek olívaolaj,🤍 1 db közepes vöröshagyma,🤍 2 db…

ChefGomba

Tudjátok, hogy mennyi ideig lehet tárolni a gombát? 🤔 Általánosságban…

Miért jobb a bambusz ,mint…

Miért választják egyre többen a műanyag helyett a bambuszból készült…

Drumf Bistro

Új előétel a Drumfban! 😋🤩 ▶ Kacsamáj terrine pisztáciával, datolyával…

Citrusos smoothie délutánra

Citrusos smoothie délutánra, hiszen a C-vitamin pótlása elengedhetetlen! 🍊 🥝 🍋 Ehhez a…