Gluténmentes cukkinis tócsni ✨

Hozzávalók:
👉 1 db cukkini
👉 3 db burgonya
👉 2 gerezd fokhagyma
👉 1 db tojás
👉 1 evőkanál zabliszt
👉 0,5 dl napraforgó olaj
👉 só, bors, kakukkfű ízlés szerint

Elkészítés:
Mossuk meg a cukkinit, a végeit vágjuk le, majd egy nagylyukú reszelőn reszeljük le. A burgonyát is hámozzuk meg, mossuk meg és reszeljük le, hogy össze tudjuk keverni a cukkinivel. Tegyük hozzá a fűszereket, a kipréselt foghagymát, a tojást és a zablisztet, majd egy fakanál segítségével keverjük össze az alapanyagokat.
A serpenyőbe tegyünk egy kevés olajat, majd körülbelül egy evőkanál masszát tegyünk bele és egy kanál segítségével nyomkodjuk laposra. Mindkét oldalát alaposan süssük meg, és készen is van a cukkinis finomságunk. 😋

További tippek és receptek