Gluténmentes corn dog 😋✨

Hozzávalók:
👉 250 g kukoricaliszt
👉 200 ml tej
👉 2 db tojás
👉 só, bors ízlés szerint
👉 1 kk cayenne bors
👉 1 tk szódabikarbóna
👉 100 g sajt
👉 150 g virsli
👉 napraforgó olaj

Elkészítés:
Keverjük össze a kukoricalisztet a szódabikarbónával, a sóval, a borssal és a cayenne borssal. Ezután adjuk hozzá a tejet és a tojásokat, majd dolgozzuk homogén állagúra a masszát. Ha túl folyósnak érezzük a tésztát, akkor keverjünk még bele kukoricalisztet.
A virsliket szúrjuk nyársra, majd tekerjük körbe őket sajtszeletekkel. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd forgassuk meg a virsliket a masszában. A virslik mindkét oldalát süssük aranybarnára körülbelül 2-3 perc alatt. Tálaljuk melegen mustárral vagy ketchuppal.
Jó étvágyat kívánunk! 😋✨

További tippek és receptek