A szezon kellős közepén mennyei hazai szőlőfajtákkal találkozhatunk.

A szezon kellős közepén mennyei hazai szőlőfajtákkal találkozhatunk.Bár mindegyik típus tele van jótékony anyagokkal, a vöröses szőlők tartalmazzák a legtöbb vitamint és ásványi anyagot.🍇

Minden szőlőfajtára igaz, hogy a lényege, azaz a vitaminok nemcsak a húsában, de sokkal inkább a héjában és a magvaiban találhatóak meg.

Miért jó ha szőlőt fogyasztunk❓🤩
👉🏻 serkenti a keringést,
👉🏻 javítja az emésztést,
👉🏻 erősíti az immunrendszert,
👉🏻 serkenti az agyműködést,
👉🏻 remek energiaforrás a szervezetnek,
👉🏻 nagy mértékben tartalmaz magnéziumot, vasat és folsavat is,
👉🏻 káliumban és szelénben is gazdag.

További tippek és receptek