Hozzávalók:
👉 400 g tofu
👉 8 ek vegán majonéz
👉 só, bors ízlés szerint
👉 2 db újhagyma
👉 3 ek élesztőpehely
👉 2 ek vegán mustár
👉 kurkuma ízlés szerint
Elkészítés:
Első lépésként a tofut morzsoljuk össze és öntsük bele egy nagy tálba, majd kanalazzuk rá a vegán majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá a vegán mustárt is. Az újhagymát vágjuk apró darabokra, és azt is keverjük bele a krémbe. Szórjuk meg élesztőpehellyel is, majd ízlés szerint kurkumával ízesíthetjük a sárgás szín érdekében. Keverjük át az egészet, hagyjuk állni egy kicsit a hűtőben, majd tálalás előtt apróra vágott újhagymával díszítsük. 😋