Hozzávalók:
❤️ 2 ek olívaolaj,
❤️ 50 dkg paradicsom,
❤️ 2 ek metélőhagyma,
❤️ 20 dkg feta sajt,
❤️ 6 db tojás,
❤️ só, bors ízlés szerint.
Elkészítés:
Olívaolajon pár percig sütjük a feldarabolt paradicsomokat, amiket közben megszórunk metélőhagymával is. Amíg sülnek a paradicsomok, a tojásokat felverjük és sózzuk, borsozzuk. A felvert tojásokat a sült paradicsomokra öntjük és beleszórjuk a kockákra vágott feta sajtot is. Pár percig hagyjuk közepes lángon, hogy megsüljön a frittata alja, ezután pedig a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 10 percig sütjük.
Kivéve azonnal fogyaszthatjuk is, de előtte még egy kevés metélőhagymával érdemes megszórni. 🍳😋