Gluténmentes sült cékla, a tökéletes köret ?

Hozzávalók:
▶ 4 db cékla,
▶ 5 gerezd fokhagyma,
▶ 3 ek. Olívaolaj,
▶ 2 ág rozmaring,
▶ 1 ág kakukkfű,
▶ 2 ek. Balzsamecet,
▶ só, bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A céklát nyersen meghámozzuk, majd négy-hat részre vágjuk, és egy tűzálló tálba tesszük. Meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel, a céklák közé tesszük a fokhagymagerezdeket, a rozmaringot, a kakukkfüvet, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Az edényt lefedjük alufóliával, majd betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe. 50-60 perc alatt készre sütjük. ?

További tippek és receptek