Gluténmentes hagymalekvár

2022. 02. 04.

Hozzávalók:
💜 250 g reszelt lilahagyma,
💜 20 g vaj,
💜 3 teáskanál barna cukor,
💜 0.5 kávéskanál só,
💜 0.3 kávéskanál fekete bors,
💜 1 ek balzsamecet,

Elkészítés:
A vajat egy serpenyőben megolvasztjuk, a lilahagyma szeleteket hozzáadjuk és néhány perc alatt megfonnyasztjuk. Kevés sóval és borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a barna cukrot és a balzsamecetet. Időnként megkeverve 20-25 percig pároljuk és kész is a hagymalekvár.

További bejegyzéseink

Frissítő hideg paradicsomleves cukor-, glutén-,…

Hozzávalók:♦️ 1 teáskanál olívaolaj,♦️ 1 db vöröshagyma,♦️ 2 gerezd fokhagyma,♦️70…

Csirkecurry glutén-, laktóz- és tojásmentesen

Hozzávalók:🔹 1 ek koriandermag (őrölt),🔹 1 tk őrölt fűszerkömény,🔹 1…

Gluténmentes ropogós halfasírt

Hozzávalók:🔹 400 g hal,🔹 80 g sűrített paradicsom,🔹 1 db…

Sült krumpli vegán sajtszósszal 💛

Hozzávalók: A sajtszószhoz: 200 g natúr kesudió, forralt víz az…

Gluténmentes lasagne

Hozzávalók:Ragu👇🏻🤍 2 ek olívaolaj,🤍 1 db közepes vöröshagyma,🤍 2 db…

Házi készítésű jutalomfalatok

Gondoltad volna, hogy 5 egyszerű összetevőből a kutyusod számára finom…