Glutén- és laktózmentes banánkenyér 🍌🍞

Hozzávalók:
✨ 150 g barna cukor
✨ 60 ml zabital
✨ 2 db tojás
✨ 4 db banán
✨ 100 g zabliszt
✨ 200 g kókuszliszt
✨ 1 csomag gluténmentes sütőpor
✨ 100 g étcsokoládé
✨ 120 g tejmentes margarin

Elkészítés:
Keverjük össze egy robotgéppel a tejmentes margarint, a barna cukrot, a tojásokat és a zabitalt. Ezután a banánokat pürésítsük egy villa vagy turmix segítségével, majd adjuk hozzá a keverékhez. A masszához öntsük hozzá óvatosan a liszteket, alaposan keverjük össze, majd öntsük bele a gluténmentes sütőport is és keverjük addig, amíg egy homogén állagot nem kapunk. Az étcsokoládét kockázzuk kis darabokra, majd ezt is keverjük hozzá. A kapott masszát öntsük bele egy kenyérsütő formába, majd az előmelegített sütőben 180 fokon 45 perc alatt süssük készre. 😋

További tippek és receptek