GLUTÉN- ÉS CUKORMENTES CSIRKECOMBOK SZŐLŐVEL SÜTVE

Hozzávalók:
🤎 1 ek olívaolaj,
🤎 2 darab csirkecomb,
🤎 fél fej vöröshagyma,
🤎 1 gerezd fokhagyma,
🤎 háromnegyed ág kakukkfű,
🤎 negyed tk rozmaring,
🤎 negyed tk római kömény,
🤎 negyed tk füstölt paprikapor,
🤎 negyed tk fokhagymapor,
🤎 negyed fürt piros szőlő,
🤎 negyed fürt fehér szőlő,
🤎 ízlés szerint só,
🤎 ízlés szerint bors.

Elkészítés:
🙉 Egy jénai vagy egyéb tűzálló tál aljára öntsünk 1-2 evőkanál olajat.
🙉 A megtisztított és szárazra törölt csirkecombokat kicsit vagdossuk be, fektessük őket a tálba. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk rá a többi fűszert is – a zöldfűszereket leszámítva.
🙊 Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
🙉 A hagymát pucoljuk meg, negyedeljük fel. A fokhagymagerezdeket hagyjuk egészben, tegyük egy tálba a hagymával együtt, és egy kevés olajban, sóban és az apróra vágott kakukkfűben és rozmaringban forgassuk meg őket. Öntsük rá a húsra, majd szemezzük rá a szőlőt is.
🙉 Süssük 55-60 percig.

További tippek és receptek