Hozzávalók:
- 1 csomag gluténmentes pizzatészta
- 200 g paradicsomszósz
- 1 fej vöröshagyma karikákra vágva
- 100 g kukorica
- 100 g gomba szeletelve
- 150 g mozzarella reszelve
- 2 tk. oregánó
A sütőt 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük egy tepsibe. Megkenjük paradicsomszósszal úgy, hogy a szélektől 2 cm-t szabadon hagyunk. Hagymával, kukoricával és gombával megszórjuk, kb. 100 g mozzarellával és 1 tk. oregánóval megfűszerezzük. Alulról kezdve feltekerjük, mint egy rétest. A tésztát egy éles késsel átlósan bevágjuk 3 cm-enként, és megszórjuk a maradék oregánóval és mozzarellával. 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
Forrás: https://www.tantefanny.hu/recept/zoldseges-pizza-rolad/