Hozzávalók:
✔ 1 kis csokor petrezselyem
✔ 3 – 5 ág rozmaring
✔ 5 – 8 ág kakukkfű
✔ 1 kg darált csirkemell
✔ 30 g gluténmentes zabpehely
✔ 2 tk pirospaprika
✔ 1 ½ tk őrölt kömény
✔ só, bors
✔ 2 tk fokhagymapor
✔ 1 db tojás
Elkészítés:
A zöldfűszereket finomra aprítjuk, majd minden alapanyagot alaposan összedolgozunk egy keverőtálban. A csirkés masszánkból rudat formálunk, és megszórjuk a tetejét 1 evőkanál zabpehellyel. Egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 190 fokra előmelegített sütőben 35-45 perc alatt készre sütjük. Tökéletes magában is, de például egy főzelék mellé is kiváló feltét lehet. 👌