Gluténmentes jalapenós-sajtos csiga 🤤

Hozzávalók:
👉 120 g vörös cheddar
👉 1 csomag gluténmentes leveles tészta
👉 50 g ecetes jalapeno
👉 200 g krémsajt

Elkészítés:
A jalapenós-sajtos csiga elkészítésének első lépéseként lereszeljük a sajtot, a jalapenót pedig apró kockákra vágjuk. A leveles tésztát kitekerjük és megkenjük a krémsajttal úgy, hogy a hosszabbik oldala nézzen felénk és a felső 2 cm-t üresen hagyjuk. A megkent részt megszórjuk a jalapenóval és a reszelt sajttal. Szorosan feltekerjük és 30 percre fagyasztóba tesszük, hogy könnyebb legyen szeletelni. Ezután 2 cm-es korongokat vágunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük. 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt készre sütjük a csigákat. 👌

További tippek és receptek