Cukormentes babapiskóta 😋

Hozzávalók:
✌️ 4 db tojás
✌️ 80 g eritrit
✌️ 1 csipet só
✌️ 50 g liszt
✌️ 50 g zabliszt
✌️ 20 g keményítő

Elkészítés:
A cukormentes babapiskóta készítése is ugyanúgy indul, mint a hagyományos verzió. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját kihabosítjuk az eritrittel, a fehérjét pedig egy csipetnyi sóval. A liszteket és a keményítőt összekeverjük. A sárgájához adjuk a liszt harmadát, elkeverjük, majd mehet bele a fehérje harmada is, amit spatulával beleforgatunk. Ezt a folyamatot még kétszer megismételjük és így nem lesz csomós a tészta. Formába öntjük vagy sütőpapírral bélelt tepsire kb. 7-8 cm hosszú és 2 cm széles darabokat nyomunk a tésztából és 180 fokra előmelegített sütőben, alul-felül sütésen 20-22 perc alatt megsütjük. 🥰

További tippek és receptek