Glutén- és laktózmentes raffaello 🥥

Hozzávalók:
👉 30 db blansírozott mandula
👉 3 dl mandulaital
👉 1 csomag gluténmentes vaníliás pudingpor
👉 3 púpozott ek eritrit
👉 75 g laktózmentes vaj
👉 150 + 50 g kókuszreszelék

Elkészítés:
Első lépésként a mandulaitalt a pudingporral és az eritrittel csomómentesre keverjük, majd folyamatosan kevergetve pudingot főzünk belőle. Hozzáadjuk a laktózmentes vajat és 150 g kókuszreszeléket, és még a tűzön kevergetjük pár percig. Ezek után félretesszük, és megvárjuk amíg kihűl.
Végül egy szem mandula köré egy evőkanálnyi masszát gyúrunk, és a maradék kókuszreszelékben mindegyiket meghempergetjük. 😉

További tippek és receptek