Hozzávalók:
👉 30 dkg gluténmentes tészta
👉 20 dkg csiperkegomba
👉 2 dkg vaj
👉 2,5 dl tejszín
👉 só, bors ízlés szerint
👉 1 gerezd fokhagyma
👉 50 g parmezán sajt
Elkészítés:
A gluténmentes tésztát bő, sós vízben főzzük ki.
A gombákat tisztítsuk meg, majd vágjuk fel őket kisebb darabokra. A vajat ezután olvasszuk fel egy serpenyőben, majd pároljuk meg rajta a gombákat. Amikor már szépen megpirultak, keverjük hozzá a tejszínt, reszeljük hozzá a fokhagymát, majd kedvünk szerint sózzuk, borsozzuk meg az egészet. Forraljuk össze a keverékünket, és már készen is vagyunk a tejszínes-gombás szósszal. A tésztát ezután szűrjük le, és keverjük alaposan össze a szósszal. Melegen tálaljuk, a tetejét pedig ízlés szerint hintsük meg reszelt parmezánnal. 😋