Hozzávalók:
🥒 15 dkg csiperkegomba
🥒 2 db cukkini
🥒 2 ek liszt
🥒 4 ek olívaolaj
🥒 5 dkg vegán parmezán
🥒 5 dkg laktózmentes ementáli sajt
🥒 4 db tojás
🥒 só, bors, petrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
Míg a gombát és a cukkinit felszeleteljük, a sütőt melegítsük elő 200 fokra. A cukkini szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés lisztbe finoman nyomkodjuk bele. Egy sütésálló serpenyőben hevítsünk fel 3 evőkanál olívaolajat, majd a cukkini és gomba szeletek mindkét oldalát süssük aranybarnára, csöpögtessük le a felesleges olajat róluk és tegyük félre.
A kétféle sajtot reszeljük le és 1 evőkanál olívaolajjal együtt öntsük a serpenyőbe. Ezután egyenletes rétegben tegyük rá a cukkinit és a gombát, majd öntsük le a felvert tojással és az előmelegített sütőben süssük 15 percen keresztül. Tálaláskor petrezselyemmel megszórva kínálhatjuk. 😋