Hozzávalók:
🍫25 dkg krémes mogyoróvaj
🍫½ dl kókuszkrém
🍫20 dkg porcukor
🍫1 tk vaníliakivonat
🍫30 dkg 70%-os étcsokoládé
Elkészítés:
Az étcsoki kivételével tegyük a hozzávalókat aprítógépbe, és alaposan dolgozzuk össze. Egy összeálló masszát kell, hogy kapjunk, amely nem túl kemény, de nem is folyékony. Ha nem akar összeállni, akkor adjunk még hozzá 1-2 evőkanál kókuszkrémet. Formázzunk belőle 20 egyforma golyót, és sorakoztassuk sütőpapírral bélelt tálcára vagy tányérra. Tegyük őket hűtőbe 2 órára, amíg teljesen megdermednek. Közben vízgőz felett olvasszuk fel az étcsokit, és forgassuk bele a golyókat. Csepegtessük le, pakoljuk vissza a sütőpapírra, majd ismét mehetnek a hűtőbe 15-20 percre. Dermedés után ehetjük is, és elfogyasztásig hűtőben tároljuk. 🥳