Hozzávalók (2 adaghoz):
✔️ 60 g gluténmentes zabliszt
✔️ 60 g vegán fehérjepor
✔️ 100 g Fino Vegajó Cottage
✔️ 2 kk eritrit
✔️ 1 kezeletlen citrom reszelt héja
✔️ 4 ek citromlé
✔️ 2 ek vanília aroma
✔️ 10 g útifűmaghéj
✔️ 200 ml víz
a tetejére:
✔️ 30 g cukormentes étcsoki
Elkészítés:
A zabliszthez adjuk a fehérjét, az édesítőszert, a Cottage-ot, a citrom héját és levét, majd a vanília aromát, végül pedig a vizet. Csomómentesre keverjük. Végül hozzáforgatjuk az útifűmaghéjat. Hűtőben hagyjuk besűrűsödni, majd egy választott formában kettéosztjuk. A cukormentes étcsokit megolvasztjuk, és az alapok tetején eloszlatjuk. 1-1 szelet friss citrommal tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! 🤗