Hozzávalók (24 darabhoz):
Browniehoz:
✔️ 700 g édesburgonya
✔️ 12 g folyékony édesítőszer
✔️ 1/2 üveg vaníliaaroma
✔️ 100 g zsírszegény holland kakaópor
✔️ 225 g cukormentes étcsoki
Krém:
✔️ 300 g Fino Vegajó natúr Trapi Szendvicskrém
✔️ 1 doboz Fino Vegajó Vegaföl
✔️ 10 ml folyékony édesítőszer
✔️ 15 ml rumaroma
✔️ 1 presszókávé
Tetejére:
✔️ zsírszegény holland kakaópor szórás
Elkészítés:
Az édesburgonyát meghámozzuk, majd egyforma kockákra vágva megfőzzük. Ahogy megpuhult, vaníliaaromával és édesítőszerrel leturmixoljuk. Az étcsokoládét összetörjük, az édesburgonya-püréből 3 kanállal adunk hozzá, majd mikróban megolvasztjuk. A püréhez forgatjuk a kakaóport, valamint az étcsokoládét, és egy választott formában eloszlatjuk. Hűtőben hagyjuk megdermedni. Addig kikeverjük a krémet: egy lefőzött presszókávéhoz adjuk a rumaromát, valamint az édesítőszert. A Trapi Krémhez Vegafölt adunk, majd a kávés folyadékot, és egy habverő segítségével krémesre turmixoljuk. Ezt oszlatjuk el az alap brownie rétegen, majd dermedésig hűtőbe helyezzük. Ahogy az egész összeállt, zsírszegény holland kakaóporral megszórva tálaljuk. 👌