TEJ- és GLUTÉNMENTES zöldbabos csikre ?

Hozzávalók:
? 2 db csirkemellfilé,
? 50 dkg zöldbab,
? 1 fej hagyma,
? 2 marék dióbél,
? 2 ek olaj,
? só,
? ételízesítő,
? 1tk kömény.

Elkészítés:
? A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkét, majd lepirítjuk. Ezután hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt zöldbabot, sózzuk, és kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk.
? A diót száraz serpenyőben megpároljuk, majd a levét elfőtt zöldbabos csirkéhez adjuk, meghintjük a római köménnyel, és 2-3 perc alatt összepirítjuk.
? Magában fogyasztjuk vagy párolt rizzsel tálaljuk.

További tippek és receptek