Hozzávalók:
👉 100 g étcsoki
👉 3 db érett avokádó
👉 3-4 ek juharszirup
👉 1 ½ tk vanília aroma
👉 2 ek kakaópor
👉 1 csipet só
👉 200 ml növényi ital
Elkészítés:
Első lépésként az étcsokit vízgőz felett felolvasztjuk. Amíg felolvad, megpucoljuk az avokádókat és egy turmixba dobjuk, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit. Ezek után beleöntjük a juharszirupot, a vanília aromát, a kakaóport és a sót, majd az egészet krémesre turmixoljuk a növényi itallal együtt. Fontos, hogy az avokádó érett legyen, így lesz igazán krémes a végeredmény.
A kész pudingot tálkákba kanalazzuk és a tetejüket ízlés szerint megszórhatjuk a kedvenc gyümölcseinkkel. 👌