GRÁNÁTALMÁS POHÁRDESSZERT (4 főre) 🥃

Hozzávalók: 80 g natúr joghurt, 80 g light mascarpone, 100 g sovány túró, 100 g gránátalma, 60 g zabpehely (gluténmentes), 4 csapott teáskanál xilit, reszelt citromhéj.

A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert. Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot. Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat. Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.

További bejegyzéseink

Húsvéti gluténmentes fonott kalács 🐰🥰

Hozzávalók: 200 g gluténmentes süteményliszt1/2 csomag sütőpor1/2 tk. szódabikarbónapici só20…

Fűszerek megfázás ellen

🧄 🌶 🤧A fokhagyma az egyik legkiválóbb nátha elleni természetes szer, de…

Az uborka frissít, lúgosít és fogyaszt.. 😍

Az uborka közismert gyulladáscsökkentő, ezért akkor is jó választás, ha…

Pihenés 🙇‍♂️

A megfelelő mennyiségű pihenés alapvető feltétele az egészségnek, mert a…

Méregtelenítő fürdő

Mindenkinek jár egy kis felfrissülés egy fárasztó hét után.💆🛀Íme a…

A spárga 💚

A spárga hajtása igen gazdag remekül emészthető rostokban. Ezek közül inulintartalma kiemelkedő, az…