GRÁNÁTALMÁS POHÁRDESSZERT (4 főre) 🥃

Hozzávalók: 80 g natúr joghurt, 80 g light mascarpone, 100 g sovány túró, 100 g gránátalma, 60 g zabpehely (gluténmentes), 4 csapott teáskanál xilit, reszelt citromhéj.

A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert. Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot. Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat. Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.

További bejegyzéseink

Citrusos smoothie délutánra

Citrusos smoothie délutánra, hiszen a C-vitamin pótlása elengedhetetlen! 🍊 🥝 🍋 Ehhez a…

Megfontolandó…

 🥒 🍏 🥑 💚 A bioterméknek számos előnye van a nagyüzemi gazdaságokban gyártott…

Megegyem vagy kidobjam? 🤔

👉A hús és tejipari termékeken található lejárati időt követően az…

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

5 ok, hogy miért sportolj rendszeresen🤾🏊🚴

1. Csökkenti a stresszt.2. Növeli az önkontrollt.3. Segít a koncentrációban.4.…