GRÁNÁTALMÁS POHÁRDESSZERT (4 főre) 🥃

Hozzávalók: 80 g natúr joghurt, 80 g light mascarpone, 100 g sovány túró, 100 g gránátalma, 60 g zabpehely (gluténmentes), 4 csapott teáskanál xilit, reszelt citromhéj.

A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert. Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot. Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat. Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.

További bejegyzéseink

Flexitáriánus étrend

A környezettudatos életmód egyik fontos alappillére a tudatosan megtervezett és…

Csirkecurry glutén-, laktóz- és tojásmentesen

Hozzávalók:🔹 1 ek koriandermag (őrölt),🔹 1 tk őrölt fűszerkömény,🔹 1…

Húsvéti gluténmentes fonott kalács 🐰🥰

Hozzávalók: 200 g gluténmentes süteményliszt1/2 csomag sütőpor1/2 tk. szódabikarbónapici só20…

Drumf Bistro

Új előétel a Drumfban! 😋🤩 ▶ Kacsamáj terrine pisztáciával, datolyával…

Frissítő hideg paradicsomleves cukor-, glutén-, laktóz- és tojásmentesen

Hozzávalók:♦️ 1 teáskanál olívaolaj,♦️ 1 db vöröshagyma,♦️ 2 gerezd fokhagyma,♦️70…

TÜKÖRTOJÁSOS PORTOBELLO ☀️🍳🍴

Hozzávalók: 8 db portobello gomba, 8 db tojás, só ízlés…