GRÁNÁTALMÁS POHÁRDESSZERT (4 főre) 🥃

Hozzávalók: 80 g natúr joghurt, 80 g light mascarpone, 100 g sovány túró, 100 g gránátalma, 60 g zabpehely (gluténmentes), 4 csapott teáskanál xilit, reszelt citromhéj.

A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert. Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot. Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat. Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.

További bejegyzéseink

Citrusos smoothie délutánra

Citrusos smoothie délutánra, hiszen a C-vitamin pótlása elengedhetetlen! 🍊 🥝 🍋 Ehhez a…

Fűszerek megfázás ellen

🧄 🌶 🤧A fokhagyma az egyik legkiválóbb nátha elleni természetes szer, de…

Padlizsánkrém 🍆

Hozzávalók: 2 db padlizsán70 ml tahini6 gerezd fokhagyma2 db citrom1/2…

A méz 3 jótékony hatása, amelyeket eddig nem tudtál!🍯

1️⃣.BaktériumölőKépzeld, a méz még a bakteriális megbetegedéseket is eredményesen tudja…

Gluténmentes sajtos-magos stangli 🤩

Hozzávalók: 1 csomag gluténmentes leveles tészta100 g reszelt sajt1 db…

Zabpelyhes almás sütemény 🥧

Hozzávalók: 1 kg pucolt alma25 dkg apró szemű zabpehely3 dl…