GRÁNÁTALMÁS POHÁRDESSZERT (4 főre) 🥃

Hozzávalók: 80 g natúr joghurt, 80 g light mascarpone, 100 g sovány túró, 100 g gránátalma, 60 g zabpehely (gluténmentes), 4 csapott teáskanál xilit, reszelt citromhéj.

A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert. Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot. Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat. Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.

További bejegyzéseink

Piskótatekercs kicsit másképp…😋

Hozzávalók: -a tésztához: 6 db tojásfehérje, 6 db tojássárgája, 12…

Az úszás jótékony hatásai 🏊‍♂️🌊🌞

A természetes vizekben való úszás a teljes szabadság érzését biztosítja,…

Karácsonyi forralt bor🎄🍷

Hozzávalók: 1 l édes fehérbor (házi) 2 db alma 2…

Megfontolandó…

 🥒 🍏 🥑 💚 A bioterméknek számos előnye van a nagyüzemi gazdaságokban gyártott…

Kézfertőtlenítő házilag

Hozzávalók:30 ml folyékony aloe vera30 ml varázsmogyoró kivonat15 csepp teafaolaj8…

🌿💡🌱

Az omega-3, omega-6 olajok számos vegán készételben is megtalálhatók, például…