Gluténmentes sajtszószos gnocchi 🧀

Hozzávalók:
✌️ 40 g vaj
✌️ 30 g rizsliszt
✌️ 400 ml tej
✌️ 120 g fehér cheddar sajt
✌️ 50 g Gruyère sajt
✌️ 1 tk fokhagymapor
✌️ 1 tk vöröshagymapor
✌️ só, bors
✌️ 500 g gluténmentes bolti gnocchi
✌️ 10 szál snidling

Elkészítés:
A vajat közepes lángon felmelegítjük egy edényben, majd beleszórjuk a lisztet, elkeverjük, és folyamatos keverés mellett felöntjük a tejjel. Ezután belereszeljük a sajtokat, fűszerezzük a fokhagymaporral, a vöröshagymaporral, a sóval, a borssal, és jól átkeverjük. A gluténmentes bolti gnocchit megfőzzük, majd leszűrjük és belekeverjük a sajtszószba. Jó étvágyat kívánunk hozzá. 😉😋

További tippek és receptek