Gluténmentes mézes-mustáros csirkeszárny 🍗

Hozzávalók:
✌️ 2 ek nagy szemű só
✌️ 2 ek színes egész bors
✌️ 2 ek fokhagymapor
✌️ 1 kg csirkeszárny
✌️ 2 ek mustár
✌️ 2 ek szezámmag
a bevonathoz:
✌️ 3 ek méz
✌️ 3 ek édes, enyhén csípős szósz
✌️ ½ db citrom leve

Elkészítés:
Első lépéseként a sót, a borsot és a fokhagymaport egy mozsárban összetörjük. A csirkeszárnyakat kettévágjuk, és jól elkeverjük a mustárral és a fűszerkeverékkel. 180 fokos sütőbe tesszük a csirkeszárnyakat, és 30 percig sütjük, közben néha megforgatjuk őket. A bevonathoz kikeverjük a mézet a csípős szósszal és a citromlével. Amikor a húsok már elég pirosra sültek, akkor lekenjük a bevonattal, és tovább sütjük még kb. 5 percig. Tálalás előtt még egyszer átkenjük a bevonattal, majd megszórjuk egy kis szezámmaggal. 🤩

További tippek és receptek