Gluténmentes lazacos tekercs 😋

Hozzávalók:
👉 150 g füstölt lazac
👉 8 szál metélőhagyma
👉 75 g tejföl
👉 75 g sajt
👉 1 ek citromlé
👉 só, bors ízlés szerint
👉 6 db gluténmentes tortilla

Elkészítés:
Forrázzuk le a 6 szál metélőhagymát, majd hideg vízzel hűtsük le. A maradék hagymát vágjuk apró darabokra.
A krémhez keverjük össze a tejfölt, a hagymát, a citromlevet, a sót és a borsot, majd kenjük meg vele a gluténmentes tortilla lapokat. Tegyük rá a lazac szeleteket, majd még egy réteg krémmel kenjük meg a lazacokat is. Tekerjük fel a tortilla lapokat, majd vágjuk félbe őket és az így keletkezett tekercseket kössük meg egy-egy metélőhagyma szállal. 😋

További tippek és receptek