Gluténmentes fasírt 😋

Hozzávalók:
✔️ 1 fej vöröshagyma
✔️ 500 g darált pulykahús
✔️ 3 gerezd zúzott fokhagyma
✔️ só, bors
✔️ 1 tk őrölt pirospaprika
✔️ 1 tk őrölt kömény
✔️ 3 ek gluténmentes zabpehely
✔️ 1 ek csicseriborsóliszt
a sütéshez:
✔️ 2 ek étolaj
✔️ gluténmentes zsemlemorzsa

Elkészítés:
A gluténmentes fasírt első lépéseként a vöröshagymát finomra vágjuk, és minden hozzávalót egy keverőtálban jó alaposan összekeverünk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd lekenjük az olaj felével. Ha ezzel megvagyunk, akkor kicsi méretű golyókat formázunk a masszából, lelapítgatjuk őket, és a gluténmentes zsemlemorzsába forgatjuk. Az előkészített tepsire sorakoztatjuk a fasírtokat, és rálocsoljuk a maradék olajat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük őket. 😊

További tippek és receptek