Hozzávalók:
👉 200 g körte
👉 100 g egész dió
👉 120 ml étolaj
👉 100 g eritrit
👉 120 ml tej
👉 2 db tojás
👉 250 g finomliszt
👉 7 g sütőpor
Elkészítés:
A körtét megmossuk és 0,5 cm-es kockákra vágjuk, a diót pedig durvára aprítjuk. Ezek után egy nagy keverőtálban csomómentesre keverjük az olajat, az édesítőt, a tejet, a tojásokat, a lisztet és a sütőport, majd beleforgatjuk a körtét és a diót is.
A tésztát egy fagyiadagoló kanállal 12 db-os muffinsütő formába adagoljuk, amelynek a mélyedéseit előzőleg muffinkapszlikkal béleltünk ki, majd a 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt aranybarnára sütjük őket. 😋