🌿💡🌱

2021. 04. 19.

Az omega-3, omega-6 olajok számos vegán készételben is megtalálhatók, például a vegán majonézben, növényi sajtokban, növényi tejekben, öntetekben, növényi tejszínekben és joghurtokban, így ezeket érdemesebb csak kis mennyiségben fogyasztani.

Lehetőség szerint leginkább a stabilabb omega-9 tartalmú olajokat használjuk!

További bejegyzéseink

Tejszínes medvehagyma-krémleves 🥣

Hozzávalók: 2 csokor friss medvehagyma (kb. 100g)350 g krumpli (tisztított…

A piros ❤ növényekben olyan…

...A-vitamin, C-vitamin, kálium és vas, illetve a tumorgátló resveratrol, likopin…

Zabpelyhes almás sütemény 🥧

Hozzávalók: 1 kg pucolt alma25 dkg apró szemű zabpehely3 dl…

A méz 3 jótékony hatása,…

1️⃣.BaktériumölőKépzeld, a méz még a bakteriális megbetegedéseket is eredményesen tudja…

Sárgarépa-narancs ivólé 🧡

Hozzávalók: 3 db narancs, 150 ml sárgarépalé, currypor, zöld fűszerek…

Epres spárgasaláta sonkával 😋

Hozzávalók: A dresszinghez: 200 ml 100%-os narancslé, 200 ml olaj,…