ZSERBÓGOLYÓ🥮🥮🥮

Hozzávalók: 15 dkg dió, 10 dkg apró szemű zabpehely, 10-15 dkg mindenmentes sárgabaracklekvár, 1 tábla min. 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé.

Tedd a diót aprítógépbe és kezd el aprítani, add hozzá a zabpelyhet végül annyi lekvárt is adagolj bele, hogy összeálljon az egész! Formálj golyókat belőle és tedd egymástól távol őket egy alufóliával bélelt tálcára!

Tedd a golyókat hideg helyre 15 percre.

Törd össze az étcsokoládét egy hőálló bögrébe és tedd mikróba legerősebb hőfokra másfél percreha letelt az idő, vedd ki, keverd át a csokit és innentől kezdve 30-30 másodpercekre tedd be, addig, amíg az utolsó darabka is elolvad! Egy kiskanál segítségével minden golyóra önts csokit úgy, hogy a kanállal kenegesd be az oldalaikat is!

Egy éjszakán át hűvös helyen tárold, hogy a csoki is megszilárduljon és az ízek is összeérjenek!

További bejegyzéseink

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

Tévhit a szökőévvel kapcsolatban

💭Te tudtad?🤔 Sokan azt hiszik, hogy a szökőnap február 29.,…

Epres mákleves 🍓🥣🍓

Hozzávalók: 5 dkg mák, 4 dl növényi ital, 2 dl…

A piros ❤ növényekben olyan értékes tápanyagok találhatóak, mint az…

...A-vitamin, C-vitamin, kálium és vas, illetve a tumorgátló resveratrol, likopin…

Húsvéti gluténmentes fonott kalács 🐰🥰

Hozzávalók: 200 g gluténmentes süteményliszt1/2 csomag sütőpor1/2 tk. szódabikarbónapici só20…

Fűszerek megfázás ellen

🧄 🌶 🤧A fokhagyma az egyik legkiválóbb nátha elleni természetes szer, de…