ZSERBÓGOLYÓ🥮🥮🥮

Hozzávalók: 15 dkg dió, 10 dkg apró szemű zabpehely, 10-15 dkg mindenmentes sárgabaracklekvár, 1 tábla min. 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé.

Tedd a diót aprítógépbe és kezd el aprítani, add hozzá a zabpelyhet végül annyi lekvárt is adagolj bele, hogy összeálljon az egész! Formálj golyókat belőle és tedd egymástól távol őket egy alufóliával bélelt tálcára!

Tedd a golyókat hideg helyre 15 percre.

Törd össze az étcsokoládét egy hőálló bögrébe és tedd mikróba legerősebb hőfokra másfél percreha letelt az idő, vedd ki, keverd át a csokit és innentől kezdve 30-30 másodpercekre tedd be, addig, amíg az utolsó darabka is elolvad! Egy kiskanál segítségével minden golyóra önts csokit úgy, hogy a kanállal kenegesd be az oldalaikat is!

Egy éjszakán át hűvös helyen tárold, hogy a csoki is megszilárduljon és az ízek is összeérjenek!

További bejegyzéseink

Kávézás kisokos🤓☕

Néhány tipp Antal Emese dietetikus, szociológustól a kávé fogyasztással kapcsolatban. Érdemes…

🧡DATOLYASZILVA🧡

Az utóbbi néhány évben a magyar gyümölcsök kínálatában is megjelent…

Sárgarépafőzelék 🥕

Hozzávalók: 1 fej hagyma2 ek olaj800 g sárgarépasó, bors250 ml…

💛SÁRGA TEA💛

A sárga tea ízben, hatásában és karakterében egyaránt a zöld…

Aszalt gyümölcs házilag

Ne vedd meg drágán az aszalt gyümölcsöket, készítsd el inkább…

Kókusz fagylalt cukor- és gluténmentesen

Hozzávalók:🤍 2 dl kókusztej,🤍 2.5 dl görög joghurt (natúr),🤍 1…