ZSERBÓGOLYÓ🥮🥮🥮

Hozzávalók: 15 dkg dió, 10 dkg apró szemű zabpehely, 10-15 dkg mindenmentes sárgabaracklekvár, 1 tábla min. 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé.

Tedd a diót aprítógépbe és kezd el aprítani, add hozzá a zabpelyhet végül annyi lekvárt is adagolj bele, hogy összeálljon az egész! Formálj golyókat belőle és tedd egymástól távol őket egy alufóliával bélelt tálcára!

Tedd a golyókat hideg helyre 15 percre.

Törd össze az étcsokoládét egy hőálló bögrébe és tedd mikróba legerősebb hőfokra másfél percreha letelt az idő, vedd ki, keverd át a csokit és innentől kezdve 30-30 másodpercekre tedd be, addig, amíg az utolsó darabka is elolvad! Egy kiskanál segítségével minden golyóra önts csokit úgy, hogy a kanállal kenegesd be az oldalaikat is!

Egy éjszakán át hűvös helyen tárold, hogy a csoki is megszilárduljon és az ízek is összeérjenek!

További bejegyzéseink

Gondoltad volna?

💦 A földön megtalálható víz mennyisége egy állandó érték, folyamatosan…

🍀NYERŐ HETEK🍀

Vásárolj legalább 2 db csomagolt Ceres terméket! Töltsd fel a…

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

Méregtelenítő fürdő

Mindenkinek jár egy kis felfrissülés egy fárasztó hét után.💆🛀Íme a…

5 ok, hogy miért sportolj rendszeresen🤾🏊🚴

1. Csökkenti a stresszt.2. Növeli az önkontrollt.3. Segít a koncentrációban.4.…

Mentes tipp

Szinte mindenkit érintő probléma, különösen télen, ajkaink hidratáltságának megőrzése.👄🥥 Erre…