ZSERBÓGOLYÓ🥮🥮🥮

Hozzávalók: 15 dkg dió, 10 dkg apró szemű zabpehely, 10-15 dkg mindenmentes sárgabaracklekvár, 1 tábla min. 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé.

Tedd a diót aprítógépbe és kezd el aprítani, add hozzá a zabpelyhet végül annyi lekvárt is adagolj bele, hogy összeálljon az egész! Formálj golyókat belőle és tedd egymástól távol őket egy alufóliával bélelt tálcára!

Tedd a golyókat hideg helyre 15 percre.

Törd össze az étcsokoládét egy hőálló bögrébe és tedd mikróba legerősebb hőfokra másfél percreha letelt az idő, vedd ki, keverd át a csokit és innentől kezdve 30-30 másodpercekre tedd be, addig, amíg az utolsó darabka is elolvad! Egy kiskanál segítségével minden golyóra önts csokit úgy, hogy a kanállal kenegesd be az oldalaikat is!

Egy éjszakán át hűvös helyen tárold, hogy a csoki is megszilárduljon és az ízek is összeérjenek!

További bejegyzéseink

Érdekesség a sajtokról 🧀🥛

A sajtok tekintetében érdekesség, hogy már a sajtkészítés során megindul…

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

Joghurtos céklasaláta 💜

Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma1 csokor friss petrezselyem200 g görög joghurtsó,…

Megegyem vagy kidobjam? 🤔

👉A hús és tejipari termékeken található lejárati időt követően az…

Húsvéti gluténmentes fonott kalács 🐰🥰

Hozzávalók: 200 g gluténmentes süteményliszt1/2 csomag sütőpor1/2 tk. szódabikarbónapici só20…

Már 3 éves a Coconut!

2020. november 17-én lett 3 éves egyik kedves partnerünk a…