Hozzávalók:
👌 200 g cukormentes étcsoki
👌 150 g vaj
👌 3 ek folyékony édesítőszer
👌 1 csipet só
👌 1 csipet fahéj
👌 1 tk vanília aroma
👌 3 db tojás
👌 70 g liszt
👌 30 g cukormentes kakaópor
👌 250 g friss málna
Elkészítés:
A cukormentes étcsokit a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd belekeverjük az édesítőszert. Ezután jöhet hozzá a só, a fahéj, a vanília aroma, a tojások, a liszt és a kakaópor. Csomómentesre keverjük, óvatosan belekeverjük a málna felét, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Megszórjuk a maradék málnával, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kicsit hűlni, utána kockákra vágva, ízlés szerint vaníliafagyival tálaljuk. 😋