Vegán tofu „rántotta” 😋

Hozzávalók:
👉 15 dkg tofu
👉 1 db vöröshagyma
👉 1 db kaliforniai paprika
👉 1 db újhagyma
👉 fűszerpaprika ízlés szerint
👉 só, bors ízlés szerint
👉 1 tk kurkuma
👉 2 ek napraforgó olaj

Elkészítés:
A hagymákat kockázzuk fel és sózzuk meg, majd az olajon fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a felaprított zöldségeket, majd pirospaprikával és kurkumával ízesítsük. Ezt követően a tofukat vágjuk fel, majd egy villával nyomkodjuk addig, míg túrószerű állagot nem kapunk. Öntsük a tofut a serpenyő tartalmához, majd körülbelül 5 percig pirítsuk. Ha száraznak éreznénk, akkor adjunk hozzá egy kis vizet, és már készen is vagyunk.
Jó étvágyat kívánunk! 😋

További tippek és receptek