Hozzávalók: 250 g gluténmentes lisztkeverék (rizs-,kókuszliszt), 40 g nyírfacukor, 10 g szódabikarbóna, 1 kk mézeskalács fűszerkeverék (gyömbér, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg), 10 dkg bio akácméz, 3,5 dkg kókuszolaj, fél citrom frissen facsart leve, egy csepp bio vaníliakivonat, mentes ásványvíz.
A száraz hozzávalókat alaposan kutyuld össze, majd melegítsd fel a kókuszolajat, add hozzá a fűszereket, aztán ezt keverd hozzá a szárazanyaghoz, és robotgéppel kezd összekeverni! Kis idő múlva 2-3 evőkanál langyos vizet is adj hozzá, addig, amíg sima, összefüggő tészta állagot nem kapsz! Ezután tedd egy nagy tálba, hagyd állni, eleinte hűtőben, aztán szobahőmérsékleten.
Rizsliszttel szórd le a nyújtólapodat, a tészta felét nyújtsd ki, nyújtás előtt a kezeddel melegítsd át így könnyebb lesz a tésztával dolgoznod! Szaggasd ki formára, és rakd sütőpapíros tepsire, majd 160 fokra előmelegített sütőben légkeveréses módon süsd amíg szép aranybarna nem lesz!