Megfontolandó…

2020. 02. 19.

 🥒 🍏 🥑 💚

A bioterméknek számos előnye van a nagyüzemi gazdaságokban gyártott termékkel szemben. Elsősorban sokkal zöldebbek, nem szennyezik a talajt, illetve a vizeket olyan mértékben, mint nagyüzemi párja, valamint a termék jelentősen kevesebb vegyszert tartalmaz. Emellett a biotermék jelentősen több tápanyagot és vitamint tárol, ez a termelési folyamat ütemének köszönhető, és annak, hogy az adott terméket nem kezelték növekedést serkentő szerekkel. Ennek köszönhetően a bioterméknek teltebb, finomabb íze van.

További bejegyzéseink

Az uborka frissít, lúgosít és…

Az uborka közismert gyulladáscsökkentő, ezért akkor is jó választás, ha…

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

CÉKLÁS BROWNIE 🍫 Glutén- és…

Hozzávalók: 1 db cékla, 1 db tojás, 15 dkg rizsliszt,…

Kávézás kisokos🤓☕

Néhány tipp Antal Emese dietetikus, szociológustól a kávé fogyasztással kapcsolatban. Érdemes…

7 érdekesség az étcsokoládéról 🍫🤎

A szív barátja. Az étcsokoládéban rejlő flavonoidok csökkentik a szív-…