Hozzávalók: 1 db cékla, 1 db tojás, 15 dkg rizsliszt, 5 dkg gluténmentes zabpehelyliszt, 4 dkg kókuszolaj, 25 dkg kókuszjoghurt, 2.5 dkg kakaópor, 0.5 dkg nyírfacukor, 1 tk szódabikarbóna.
A céklát megpucoljuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük. A rizslisztet, a zabpehelylisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát egy tálba tesszük és jól összekeverjük. Hozzáöntjük a céklát, a joghurtot, a nyírfacukrot, a kókuszolajat és a tojást, majd alaposan összedolgozzuk. Az így kapott masszát kerek szilikonos sütőformába tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percen át tűpróbáig sütjük. Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni.