TACO VEGÁN MÓDRA! 🌮🌮🌮

Hozzávalók: 1 doboz konzerv kukorica, 1 doboz konzerv vörösbab, 1 kis doboz sűrített paradicsom, 2 db zöldhagyma, 12 dkg edami sajt, 12 db taco (kész kukoricalepény), 1 fej jégsaláta, 1 piros kaliforniai paprika, olaj, só.

Olajon futtasd meg a tollhegy alakúra vágott zöldhagymát, majd add hozzá a sűrített paradicsomot, a kukoricát, a babot és a vékony csíkokra vágott paprikát. Ízlés szerint sózd meg, esetleg curryvel is ízesítheted.

Pár percig főzd, hogy az ízek jól összeérjenek, majd a tacot töltsd meg a raguval és végül megkoronázhatod reszelt sajttal! Vékony metéltre vágott jégsalátával a tetején tálalhatod is a pikkáns ételt.

További bejegyzéseink

Húsvéti gluténmentes fonott kalács 🐰🥰

Hozzávalók: 200 g gluténmentes süteményliszt1/2 csomag sütőpor1/2 tk. szódabikarbónapici só20…

Megegyem vagy kidobjam? 🤔

👉A hús és tejipari termékeken található lejárati időt követően az…

Gluténmentes sajtos-magos stangli 🤩

Hozzávalók: 1 csomag gluténmentes leveles tészta100 g reszelt sajt1 db…

A spárga 💚

A spárga hajtása igen gazdag remekül emészthető rostokban. Ezek közül inulintartalma kiemelkedő, az…

7 érdekesség az étcsokoládéról 🍫🤎

A szív barátja. Az étcsokoládéban rejlő flavonoidok csökkentik a szív-…