SZAMOS CAFE

MINDEN A MARCIPÁNNAL KEZDŐDÖTT. Az 1930-as évek elején Szamos Mátyás egy híres dán cukrászmestertől leste el a kiváló minőségű marcipán készítésének fortélyait. A mester azt is megmutatta neki, mi mindent lehet készíteni a nemes masszából. Az ifjú Szamos Mátyás a sok gyakorlásnak, rátermettségének és jó kézügyességének köszönhetően hamar megtanulta, hogyan készítsen csodás rózsaszirmokat a kiváló […]

9bar

Az első hybrid specialty kávézó a belvárosban, ahol a klasszikus olasz és az újhullám találkozik. Kávé kínálatunk elsősorban a olasz espresso világát idézi CSC minősítésű olasz kávékeverékével (http://www.caffespeciali.it/), emellett elérhető az újhullámos világos pörkölésű alapanyag is, melyet a híres berlini Bonanza pörkölőtől szerzünk be (http://www.bonanzacoffee.de/). Természetesen kis csapatunk a filter kávé szerelmeseit is szeretettel várja […]