GLUTÉNMENTES SÓS TÚRÓSLEPÉNY💛😍💛

Hozzávalók: 30 dkg  túró, 1 db tojás, 1 kk. só, 7 dkg kukoricadara.

A túrót összekeverjük a tojással, majd hozzáadjuk a sót és a kukoricadarát és összegyúrjuk.

A masszát állni hagyjuk 15 percig, majd kis gombócokat formázunk belőle és közepes lángon olívaolajban kisütjük.

Friss zöldséggel vagy fokhagymás-joghurtos mártogatóval tálaljuk.

További bejegyzéseink

Miért és mikor fogyasszunk kollagént?

Megfiatalítja a bőrt, egészségessé teszi a csontokat, segíti az izmok,…

Méregtelenítő fürdő

Mindenkinek jár egy kis felfrissülés egy fárasztó hét után.💆🛀Íme a…

Mi az élelmiszer-adalékanyag? 🙄

Hazánkban a Magyar Élelmiszerkönyv hatályos szabályozása szerint élelmiszer-adalékanyag „ minden olyan élelmiszerként…

Piskótatekercs kicsit másképp…😋

Hozzávalók: -a tésztához: 6 db tojásfehérje, 6 db tojássárgája, 12…

A piros ❤ növényekben olyan értékes tápanyagok találhatóak, mint az…

...A-vitamin, C-vitamin, kálium és vas, illetve a tumorgátló resveratrol, likopin…

Gluténmentes sajtos-magos stangli 🤩

Hozzávalók: 1 csomag gluténmentes leveles tészta100 g reszelt sajt1 db…