GLUTÉNMENTES SÓS TÚRÓSLEPÉNY💛😍💛

Hozzávalók: 30 dkg  túró, 1 db tojás, 1 kk. só, 7 dkg kukoricadara.

A túrót összekeverjük a tojással, majd hozzáadjuk a sót és a kukoricadarát és összegyúrjuk.

A masszát állni hagyjuk 15 percig, majd kis gombócokat formázunk belőle és közepes lángon olívaolajban kisütjük.

Friss zöldséggel vagy fokhagymás-joghurtos mártogatóval tálaljuk.

További bejegyzéseink

Kávézás kisokos🤓☕

Néhány tipp Antal Emese dietetikus, szociológustól a kávé fogyasztással kapcsolatban. Érdemes…

Tudtad?

A fehérjeporok segítenek az izmok regenerációjában, így tökéletes kiegészítői az…

🌿💡🌱

Az omega-3, omega-6 olajok számos vegán készételben is megtalálhatók, például…

Sárgarépafőzelék 🥕

Hozzávalók: 1 fej hagyma2 ek olaj800 g sárgarépasó, bors250 ml…

Tévhit a szökőévvel kapcsolatban

💭Te tudtad?🤔 Sokan azt hiszik, hogy a szökőnap február 29.,…