Gluténmentes Sárgabarackleves Levendulával 🍑💜

2021. 08. 09.

Hozzávalók (4 fő): 4 dl joghurt, 2 dl narancslé, 1 ek levendula, 20 g eritrit, 10 db sárgabarack (érett, vagy befőtt)

Vágjuk fel a barackokat kockára. A joghurtot és a narancslevet öntsük egy botmixer edénybe. Adjuk hozzá az eritritet, a levendulát és a barackot. Turmixoljuk össze, majd 20 percre tegyük a hűtőbe. Tálalás előtt szűrjük át a levest, és díszítésként szórjuk meg levendulával.

Jó étvágyat hozzá!

További bejegyzéseink

Mi az élelmiszer-adalékanyag? 🙄

Hazánkban a Magyar Élelmiszerkönyv hatályos szabályozása szerint élelmiszer-adalékanyag „ minden olyan élelmiszerként…

Sárgarépa-narancs ivólé 🧡

Hozzávalók: 3 db narancs, 150 ml sárgarépalé, currypor, zöld fűszerek…

MARACUJA – az Amazonas szent…

🟡 Nagyon magas rosttartalommal bír és különösen jó a cukorbetegek…

Az uborka frissít, lúgosít és…

Az uborka közismert gyulladáscsökkentő, ezért akkor is jó választás, ha…

🌿💡🌱

Az omega-3, omega-6 olajok számos vegán készételben is megtalálhatók, például…

7 érdekesség az étcsokoládéról 🍫🤎

A szív barátja. Az étcsokoládéban rejlő flavonoidok csökkentik a szív-…