Hozzávalók:
✅ 110 g füstölt szárazkolbász
✅ 125 g natúr sajtkrém
✅ 1 gerezd fokhagyma
✅ 2 ek majonéz
✅ 1 tk mustár
✅ 20 g vöröshagyma
✅ 1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A kolbászos szendvicskrém elkészítéséhez a kolbász bőrét lehúzzuk, kisebb darabokra vágjuk és egy késes aprítóba tesszük a natúr sajtkrémmel, a fokhagymával, a majonézzel, a mustárral, a vöröshagymával és az aprított petrezselyemmel, majd amennyire csak tudjuk, az egészet krémesre zúzzuk. Időnként egy kanállal vagy spatulával nyomkodjuk le az aprító széléről a rátapadt krémet, és úgy pépesítsük tovább. Friss gluténmentes kenyérre kenve tálalhatjuk is. Jó étvágyat kívánunk! 🤗