Gluténmentes CHURROS😍😍😍

Hozzávalók: 2,5 dl víz, 2 db tojás, 10 dkg margarin, csipet só, 2 ek édesítő, 15 dkg barna rizsliszt, fahéj, csokiszósz, étolaj.

A vizet a sóval, édesítővel és margarinnal felforraljuk, majd belekeverjük a lisztet és alaposan kikeverjük, egész addig, amíg a lábas falától el nem válik. Hagyjuk, hogy kihűljön, majd belekeverjük a tojást.

Habzsákba vagy kinyomóba tesszük, és forró olajba csíkokat nyomunk amit megsütünk. Végül édesítős fahéjba megforgatjuk, majd csokiszószba mártva fogyaszthatjuk is

További bejegyzéseink

Miért és mikor fogyasszunk kollagént?

Megfiatalítja a bőrt, egészségessé teszi a csontokat, segíti az izmok,…

Mentes tipp

Szinte mindenkit érintő probléma, különösen télen, ajkaink hidratáltságának megőrzése.👄🥥 Erre…

5 ok, hogy miért sportolj rendszeresen🤾🏊🚴

1. Csökkenti a stresszt.2. Növeli az önkontrollt.3. Segít a koncentrációban.4.…

Gondoltad volna?

💦 A földön megtalálható víz mennyisége egy állandó érték, folyamatosan…

Kávézás kisokos🤓☕

Néhány tipp Antal Emese dietetikus, szociológustól a kávé fogyasztással kapcsolatban. Érdemes…