Tisztelt Címzett,

mára már egyre többen figyelnek arra, hogy milyen termékeket fogyasztanak, ez nem csak termék- de a helyválasztásukat is befolyásolja.

A menteshelyek.hu azoknak a helyeknek a partnere kiskereskedelmi üzletektől, gyártókon, forgalmazókon át a vendéglátóhelyekig, ahol a különleges igényű fogyasztókra/vendégekre is gondolnak, ezért a kínálatban valamilyen „mentes” is szerepel.

A cukor-, laktóz-, glutén-, tejfehérje mentes termékek gyártóit, forgalmazóit és fogyasztóit, a paleo, regenor és vegetáriánusbarát étrendek követőit egyaránt segíti hely- és termék választásukban a menteshelyek.hu.

A weboldalon a térképes keresővel könnyen rátalálunk egy „menteshelyre” bárhol is legyünk az országban, célunk, hogy megkönnyítsük azok életét, akik egészségtudatosan élnek, vagy valamilyen diétát folytatnak.

A tájékozott, tudatos vásárlók jelentős forgalomnövekedést is okozhatnak az érintett helyeken, a tájékozódásukat a „menteshelyek” mobiltelefonos alkalmazás is segíti.

Az Önök vállalkozását is örömmel látjuk az oldalunkon:

  • – a hirdetési díjuk 24.900 Ft+ÁFA/év ,ami tartalmazza a keresőnkben történő megjelenésüket ( a mobilapplikációban is természetesen),  továbbá egy Facebook és egy Instagram bejegyzést is.
  • – természetesen amennyiben szélesebb körű együttműködést szeretnének, egyedi ajánlatot készítünk Önöknek.

Reméljük az ajánlatunk elnyeri a tetszésüket és sikerül eredményes, hosszú távú kapcsolatot kialakítanunk.

Üdvözlettel:                                                   

Szűcs Attila

tel: 06-70-940-7862
e-mail:szucs.attila@menteshelyek.hu
www.menteshelyek.hu