TEJ- és GLUTÉNMENTES zöldbabos csikre 🥘

Hozzávalók:
🍀 2 db csirkemellfilé,
🍀 50 dkg zöldbab,
🍀 1 fej hagyma,
🍀 2 marék dióbél,
🍀 2 ek olaj,
🍀 só,
🍀 ételízesítő,
🍀 1tk kömény.

Elkészítés:
🤤 A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkét, majd lepirítjuk. Ezután hozzáadjuk a megtisztított és feldarabolt zöldbabot, sózzuk, és kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk.
🤤 A diót száraz serpenyőben megpároljuk, majd a levét elfőtt zöldbabos csirkéhez adjuk, meghintjük a római köménnyel, és 2-3 perc alatt összepirítjuk.
😋 Magában fogyasztjuk vagy párolt rizzsel tálaljuk.

További tippek és receptek